Openingsuren

ma-vrij 13.30 - 18.30

za 13.30 - 16.00

of op afspraak.

Yuniku

Uw gezicht is uniek, met een eigen vorm, kenmerken en emoties. Het is het eerste wat u ziet als u in de spiegel kijkt, en vaak is het ook het eerste wat anderen aan u opmerken. Toon uzelf. Bepaal uw stijl. Zoals u is er niemand anders, dus zet dat gerust in de kijker met Yuniku, ’s werelds eerste 3D-maatwerkbril waarbij het zicht van de drager centraal staat. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Uw bril op maat in 5 stappen

 1. Gezichtsscan
  Ultramoderne 3D-technologie staat garant voor het best passende montuur, maar ook voor een stijl die perfect bij uw gezicht past. 
 2. Persoonlijke benadering
  Uw visuele eigenschappen en uw unieke gezichtskenmerken worden opgeslagen met behulp van de Yuniku software. 
 3. Montuurkeuze
  U kiest een basismodel, kleur en afwerking. Eventueel kunnen er nog kleine veranderingen in het montuur worden toegepast om te komen tot de ideale look. 
 4. Keuze en aanpassing van de glazen
  Yuniku wordt geleverd met glazen met hoogkwalitatieve eigenschappen, maar de definitieve configuratie bepaalt u zelf: materiaal, tint, antireflexcoating.
 5. Bestelling en fabricage
  De bestelling wordt geplaatst en uw montuur wordt volledig op maat geprint op basis van uw voorkeuren en glaskenmerken. Uw glazen worden preciesiegeslepen en in uw montuur gemonteerd. 

Yuniku Scanner 

 

Voor meer info: https://www.yuniku.com/nl-be